Timothy lijkt sinds de komst van Jessie bang zijn vriend kwijt te raken

Timothy lijkt sinds de komst van Jessie bang zijn vriend kwijt te raken

Ik denk dat hij voor jou zou gaan. Om jou aan zijn kant te krijgen zegt Timothy tegen zijn mede bewoner en vriend Joaquin. Timothy vermoedt verder dat Jessie gaat proberen om met Joaquin te gaan ondernemen. Gerrit deelt de mening van Timothy. Ik vind ondernemen wel leuk maar ik zou mijn boys nooit in de steek laten laat Joaquin aan zijn vrienden weten. En voegt eraan toe dat hij het altijd voor zijn vrienden zou opnemen. Joaquin geeft Timothy en Gerrit een knuffel en zegt dat hij hen nooit zou laten vallen. Ondertussen kijken de bewoners hoe Jessie de boot naar de juiste plek op het terrein begeleidt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *