Jessie lijkt een positieve invloed te hebben

Jessie lijkt een positieve invloed te hebben

Is toch gaaf? Hopen dat hij de groep een beetje anders laat inzien zegt Mike tegen Merel. Mike hoopt op zijn beurt dat nieuwe bewoner Jessie kan helpen om meer geld te verdienen. Dit omdat knaken maken belangrijk is om vooruitgang te boeken voegt hij eraan toe. Deze nieuwe Utopiaan is de beste die er kan komen is Mike verder van mening. En zegt dat hij klaar is met de financiële kant van Utopia 2 en hoopt dat Jessie dit kan overnemen. Dit is goud hoor concludeert Mike. Aan de andere kant van het terrein geeft Adriaan een rondleiding aan Jessie. De binnenkomst van de nieuwe bewoner lijkt een positieve invloed op Adriaan te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *