Oud Utopia bewoner Jessie wordt nieuwe bewoner in Utopia 2!

Oud Utopia bewoner Jessie wordt nieuwe bewoner in Utopia 2!

Het is een rustige morgen in Utopia 2. De bewoners maken zich klaar voor de dag, als de poorten opengaan. Er rijdt een aanlegger met een boot naarbinnen. Lotus en Franny merken de vrachtwagen al snel op. Een boot? roept Lotus. Erik loopt nieuwsgierig langs de boot als de deur van de boot opengaat. Ik ben Jessie. Ik ben de nieuwe bewoner zegt hij tegen Erik. De oud Utopia 1 bewoner geeft zijn kist aan Erik en klimt naar beneden met een ladder. Al snel hebben de bewoners door dat er een nieuwe bewoner door de poort is gekomen. De groep is door het dolle heen en Adriaan geeft Jessie een knuffel. Als Jessie Mike ziet, loopt hij op hem af. De mannen geven elkaar een stevige hand.  Blijf je? vraagt Mike. Natuurlijk antwoordt Jessie. De bewoners verzamelen zich vervolgens in de silo, maar al snel merkt Jessie dat de bewoners nog niet compleet zijn. Ik ga ze wel halen zegt Jessie stellig. Hoe het verder afloopt zie je zo in een nieuw nieuwsbericht, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *