Jessie probeert iedereen wakker te schudden tijdens een centraal

Jessie probeert iedereen wakker te schudden tijdens een centraal

Jessie is als nieuwe bewoner Utopia 2 binnen gekomen en stelt voor om een centraal in de silo te houden. Hij staat op zijn mede bewoners te wachten, maar de groep lijkt nog even tijd nodig te hebben om wakker te worden. Als Jessie geen zin heeft om langer te wachten, besluit hij Timothy en Joaquin zelf uit de Mongoolse tent te halen. Wat later zijn alle bewoners compleet in de silo en begint Jessie aan zijn speech. Ik ben Jessie, uit Utopia 1 begint hij. En vertelt dat hij zich gaat inzetten om geld te verdienen en dat hij daarvoor mensen om zich heen verzamelt die dit ook willen. Hij heeft geen zin om energie te steken in mensen die een andere visie hebben. Denk erover na, sluit je aan. Bouw je aan een nieuwe Utopia? gaat hij verder. Dus dat gaan we doen en het liefst met zijn allen. Ik heb geen zin om je elke ochtend uit bed te trekken eindigt hij. Erik laat daarna weten dat ze nu al blij met hem zijn. Ik heb nog niks gedaan, kun je nagaan grapt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *