Gerrit vindt nieuwe Utopia 2 bewoner Jessie een flapdrol

Gerrit vindt nieuwe Utopia 2 bewoner Jessie een flapdrol

Jessie is als vaste bewoner van Utopia 2 binnen gekomen. Het is me er eentje hoor zegt Timothy als hij zich afzondert met de andere musketiers. De mannen kunnen er wel om lachen. Dit is iemand die zeker aan onze kant kan staan voegt Timothy eraan toe. Gerrit heeft op zijn beurt al een mening over Jessie gevormd. Dit is waarschijnlijk zo’n flapdrol die alles beter weet zegt hij. Timothy is dan weer een stuk enthousiaster. Hij ziet juist veel voordelen bij de komst van Jessie en wil graag met hem gaan samenwerken. Dit is iemand waar Mike naar gaat luisteren vermoedt Gerrit. Joaquin is vooral heel benieuwd hoe de groep zal veranderen nu Jessie is teruggekeerd in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *