Merel vindt nieuwe bewoner Jessie wel lekker

Merel vindt nieuwe bewoner Jessie wel lekker

Hiske en Merel zijn nog even in shock over wat er is gebeurd. Oud Utopia 1 bewoner Jessie maakt zijn rentree in Utopia 2. Ik lach me dood, werkelijk waar lacht Merel, die zojuist al op haar plek is gezet door hem. Zij kwam namelijk veel te laat de silo in. Wat gaat er gebeuren? Hoe gaat hij de boel op zijn kop gooien vraagt Hiske zich hardop af. De twee dames zijn heel nieuwsgierig hoe de komende weken zullen zijn. Hiske vraagt daarna of Merel hem ziet zitten. Merel begint te glimlachen. Hij is wel lekker ja geeft ze toe. Beetje arrogant, houd ik ook wel van vervolgt ze met een lach waarna ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *