Brengt Jessie zijn kledinglijn terug?

Brengt Jessie zijn kledinglijn terug?

Ik heb een leuk idee begint Jessie tegen mede bewoner Merel. Merel is op haar beurt nieuwsgierig naar zijn idee en vraagt zich af of hij zelf iets wil gaan maken. Hé, een plotterapparaat merkt Jessie daarna op. En vertelt verder dat hij wel weet hoe het plotter apparaat werkt. Dit omdat hij in Utopia 1 heel wat uren hiermee heeft doorgebracht. Dag en nacht achter gestaan gaat hij verder tegenover Merel. Gaat Jessie zijn kledinglijn opnieuw uitbrengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *