Franny twijfelt of de verliefdheid tussen haar en Timothy echt is

Franny twijfelt of de verliefdheid tussen haar en Timothy echt is

Franny en Timothy hebben ondertussen al meerdere intieme momenten samen gehad maar Franny twijfelt op dit moment of het puur lust was of echt verliefdheid. Daarom gaat ze afgelopen aavond samen met Timothy praten over verliefdheid en lust. Wanneer de twee samen op bed liggen, begint ze het gesprek met Timothy. Timothy geeft aan dat je duidelijk het verschil tussen lust en liefde wel kan merken. En geeft dit aan door middel van een voorbeeld. Hij legt Franny uit dat wanneer je een vreemde ziet op straat er geen sprake is van persoonlijke contact, dus moet dit lust zijn. Als je elkaar goed leert kennen, dan is er wellicht sprake van verliefdheid. Franny twijfelt nog maar is voor nu in ieder geval blij met Timothy. De twee knuffelen en kussen verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *