Shelley denkt dat Merel haar taak nog niet gedaan heeft

Shelley denkt dat Merel haar taak nog niet gedaan heeft

Shelley zou vandaag gaan koken, maar is dit enkel van plan wanneer  de afwas gedaan  is. En vandaag is het de taak aan Merel om af te wassen. Volgens een aantal anderen is dit nog niet gebeurt en zodra Shelley dit openbaart tegen dezelfde bewoners, geven zij weer aan dat ze dit gewoon weer tegen Merel moet zeggen. Hier is Shelley het niet mee eens. De vrouwelijke bewoonster geeft aan dat ze dat al meerdere malen heeft gedaan en dat nu wel zat is. Wanneer het een uur later is, gaat Shelley richting de keuken in de caravan. Tot haar verbazing ziet ze daar Merel staan die al aan het koken is. Kon je me niet even roepen, zegt Shelley tegen Merel. Merel reageert geschokt. Geen bedankje? vraagt Merel aan Shelley. Merel geeft aan dat ze altijd doet wat ze moet doen, maar Shelley betwijfeld dit. Het lijkt erop dat Shelley vindt dat Merel fout zit in haar communicatie en Merel vindt juist dat Shelley gewoon dankbaar moet zijn. Wie gaat deze discussie uiteindelijk winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *