Adriaan krijgt een mail van MensHealth

Adriaan krijgt een mail van MensHealth

Het is alweer een tijdje geleden dat Adriaan een interview heeft gehouden met MensHealth. De organisatie was nieuwsgierig naar Adriaan zijn voeding- en sportschema. Wanneer Lotus achter de laptop zit, ontvangt Adriaan een e-mail van MensHealth. Iedereen kom kijken! Geweldig nieuws, schreeuwt de vrouwelijke bewoonster over het terrein. Adriaan komt rustig binnen. Heel sceptisch vraagt hij wat er aan de hand is. Een e-mail voor je, wordt er gereageerd. Wanneer de mannelijke bewoner het mailtje heeft gelezen en de foto’s heeft bekeken, reageren de vrouwelijke bewoonster zeer positief op de foto’s. Die wil ik boven mijn bed, roepen een aantal vrouwen. Zo koekieloekie, roept Christel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *