Christel uit haar mening over haar date met Erik

Christel uit haar mening over haar date met Erik

Eerder hebben Erik en Christel gedwongen op date gemoeten om elkaar beter te leren kennen. Wanneer Erik hard aan het werk is bij de Silo, loopt Christel naar hem toe. De vrouwelijke bewoonster is vooral benieuwd naar de mening van Erik, maar voordat hij antwoord kan geven, zegt Christel al wat zij vond van de date. Ik hou er niet van, gedwongen op date, zegt ze daadkrachtig. Erik sluit zich hierbij aan. Ja, voortaan niet meer doen. Dan weiger ik het, zegt Erik. De mannelijke bewoner houdt het gesprek kort. Ondanks dat hij het wel een leuke ervaring vond. Christel prikt hier doorheen. Ze geeft aan dat Erik dat niet moet zeggen, want hij moet wel z’n eigen mening hebben, volgens de vrouwelijke bewoonster. Gaan er nog meer dates volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *