Shelley wil een knipwedstrijd met Brenda

Shelley wil een knipwedstrijd met Brenda

Shelley heeft een goed idee, want ze wil graag haar fan base combineren met die van Brenda. Door tegen Brenda te strijden in een knipwedstrijd, worden twee verschillende groepen aangetrokken. Elke euro telt, zegt Shelley tegen Brandon. Dit vindt Brandon ook. Zo kunnen ze als concurrenten toch samen gaan werken. Eigenlijk moet je ook een boksring regelen voor het knippen, zegt Brandon lachend. Op die manier sluit het beter aan bij de bokswedstrijd die eraan gaat komen. Het idee heeft Shelley voorgesteld aan Mari en dit gaat waarschijnlijk in het nieuwe jaar werkelijkheid worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *