Mike laat zich niet tegenhouden door de knipmiddag van Brenda

Mike laat zich niet tegenhouden door de knipmiddag van Brenda

Brenda heeft samen met Mari van de Ven een knipmiddag georganiseerd om geld te verdienen voor Kerstmis. De vrouwelijke bewoonster heeft de daarvoor de silo in gebruik en daar lijkt Mike niet erg blij mee te zijn. De mannelijke bewoner wil namelijk aan de silo werken, zodat deze op tijd af is. We gaan gewoon door, zegt Mike resoluut. Daar lijkt Gerrit het mee eens te zijn. Die knipmiddag had wel wat later gekund, zegt hij. Er zit wel een deadline aan de silo. Niet veel later sluit Mike zijn boor aan en hij begint te boren in de silo. Opzouten, zegt hij. Ik ga gewoon boren. Ondertussen nemen de irritaties in de silo toe. Niemand kan meer praten, maar ik zal wel gek zijn, zegt Merel boos tegen Hiske. Over vier uurtjes kunnen we toch gewoon weer verder bouwen?, reageert ze. Dat denk ik ook, zegt Merel. Zal Mike ophouden met bouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *