Lotus wordt blij van het pakket wat binnen gekomen is voor haar

Lotus wordt blij van het pakket wat binnen gekomen is voor haar

Terwijl de bewoners druk aan het werk zijn, wordt er een groot pakket bezorgd door de post. Lotus heeft al snel door dat de enorme doos voor haar is en ze neemt het enorme pakket mee naar de caravan. Even later opent ze het enorme pakket en er komt een glimlach op haar gezicht. Het zijn nieuwe ukeleles die ze op kan sturen naar haar klanten. Ukeleles zijn weer binnen!  roept ze blij over het terrein. Zullen de bestellingen snel verstuurd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *