Joaquin laat zijn lijstje voor de silo zien aan Mike

Joaquin laat zijn lijstje voor de silo zien aan Mike

Joaquin heeft gewerkt aan een lijstje en hij loopt hiermee naar Mike. De mannelijke bewoner is bezig bij de silo en hij ziet Joaquin aankomen lopen met een boekje. Wanneer de twee elkaar treffen, praten ze over de voortgang van de silo. Zo laat Joaquin zien wat er allemaal nog nodig is voor de silo. Mike is blij met het lijstje, maar hij is eigenlijk meer op zoek naar een bouwlijst. Iets waar hij nog aan kan werken, voordat ze de silo gaan inrichten. De mannelijke bewoner legt dit uit aan Joaquin. Daar heeft Joaquin absoluut begrip voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *