Hiske is sceptisch over het financiële plan van Timothy

Hiske is sceptisch over het financiële plan van Timothy

Timothy heeft een nieuw financieel plan geopperd in de vergadering. Hierbij wil hij werkbriefjes invoeren. De bewoners moeten het plan van Timothy even laten bezinken maar hun interesse is wel gewekt. Hiske is echter minder te spreken over het idee en Timothy besluit haar daarom hiernaar te vragen wanneer hij haar tegenkomt. Dus jij vindt de werkbriefjes niks vraagt hij. Ik vind het concept mooi maar ik vind het geen sterk plan legt Hiske uit. Joaquin voegt daaraan toe dat ze op die manier kunnen controleren wie er wel en wie er niet veel toevoegt aan de bv. Die krijgen dan ook niet uitbetaald voegt hij eraan toe. Het is voornamelijk gebaseerd op jou grapt Gerrit. Dat is fijn lacht Hiske terug die zich totaal niet aangesproken voelt. Nou, dan vind ik die werkbriefjes wel geniaal zegt ze sarcastisch en ze doet een poging weg te lopen van het gesprek. Wat vind je er nu van Hiske, nu je weet waar het voor dient? probeert Timothy nog een keer. Probeer het positief te stimuleren bij de rest roept Timothy haar na. Hiske doet alsof ze helemaal om is voor het plan van de mannen. Jou wil ik als motivator lacht ze en  geeft met sarcastische toon toe dat ze het eigenlijk gewoon jammer vindt dat ze zelf niet met dit idee is gekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *