Timothy presenteert een nieuw financieel plan

Timothy presenteert een nieuw financieel plan

Tijdens de vergadering van vandaag neemt Timothy het woord om een nieuw financieel plan te pitchen. Hij wil een zogenaamd gelijkheidsbeleid waarbij mensen beloond worden voor hun werk. Hij wil dat mensen niet persoonlijk worden uitbetaald maar dat de verdiensten in een denkbeeldig persoonlijk potje terecht komen. Hierbij blijven de bewoners wel één gezamenlijke fysieke pot behouden. Op deze manier wil Timothy zorgen dat men voor zijn eigen investering verantwoordelijk is. De bv blijft wel investeren in de handeltjes en diensten die op dit moment al lopen voegt Gerrit eraan toe. Daarnaast oppert Timothy het idee van werkbriefjes. Hiermee hoopt hij dat de bewoners gestimuleerd worden om allemaal een steentje bij te dragen aan de bv. Dit betekent ook dat men dan zelf kan bepalen wanneer en hoe lang je werkt. Aan het einde van de dag wordt je briefje ingeleverd en nagekeken en aan de hand daarvan word je uitbetaald gaat Joaquin verder. Op deze manier kan men zijn eigen dromen gaan verwezenlijken. Dus dan gaan we eigenlijk naar het individu vraagt Mike. Timothy laat weten dat dat niet de bedoeling is maar dat het meer bedoeld is zodat er geen grote investeringen gemaakt kunnen worden. Je bent als het ware verantwoordelijk voor je eigen investering. Als een product niet loopt heb je jezelf ermee en niet de bv legt hij verder uit. Een werkbriefje is niet alleen voor mensen die iets verkopen maar ook voor mensen die aan Utopia 2 bouwen of Utopia 2 schoonmaken. Dan wordt diegene betaalt vanuit de nettowinst die er die dag gemaakt is met de site en dergelijken. De bewoners vinden het een interessant idee en lijken het een kans te willen geven. Wat vind jij van dit nieuwe plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *