Heeft Christel vlinders in haar buik door Erik?!

Heeft Christel vlinders in haar buik door Erik?!

Gisteren is Christel met Erik op date geweest. Dit was een initiatief van Brandon, Brenda en Merel. Op deze nieuwe dag vraagt Adriaan aan Christel hoe haar date was. Leuk, gezellig antwoordt Christel op haar beurt. Adriaan vraagt daarna lachend hoe het met de vlinders is gesteld. Het is geen date reageert Christel snel. De twee bespreken vervolgens Lotus en Mike. Zij blijven ontkennen lacht Adriaan. Adriaan denkt dat Christel misschien wel wat meer voelt voor Erik en probeert dit met wat pittige vragen uit te zoeken. Ik vind het fijn om te lachen en keten met hem geeft Christel aan. Ouwe koppelaar lacht ze. Zal Christel echt geen verdere gevoelens hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *