De bewoners zijn trots op zichzelf, er zijn al 200 dagen voorbij!

De bewoners zijn trots op zichzelf, er zijn al 200 dagen voorbij!

Vandaag 200 dagen zegt Mike tegen zijn mede bewoners. En vertelt dat hij tijdens zijn tijd in Utopia 2 zichzelf erg goed heeft leren kennen. Daarbij hebben we heel veel mooie dingen gedaan met weinig. We hebben het geflikt. Overleefd, gaat hij verder. De bewoners halen vervolgens herinneringen met elkaar op terwijl ze rond het kampvuur zitten. Al snel veranderd het gespreksonderwerp naar het gewichtsverlies van de bewoners. Mike laat weten dat hij in totaal 9 kilo is afgevallen. Ik was in de beginfase meteen 5 kilo kwijt, voegt Timothy eraan toe. Lotus begint te lachen. Ik ben niet afgevallen hoor! grapt ze. De eerste 100 dagen waren de mooiste, concludeert Brandon. Allemaal nog binnen moeten komen, overleven, helemaal niks, gaat hij verder. De bewoners bespreken dat ze trots zijn op wat ze tot nu toe bereikt hebben, maar beseffen zich ook dat ze er nog lang niet zijn. Vind jij ook dat de bewoners trots op zichzelf mogen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *