Hoe zien de financiën er uit voor de bewoners

Hoe zien de financiën er uit voor de bewoners

De bewoners voeren een vergadering in de silo. Timothy neemt het woord en vertelt de bewoners hoeveel geld ze op hun rekening hebben staan. Verder vraagt hij de bewoners om op te schrijven hoeveel investeringsgeld zij nodig hebben voor de aankomende kerstmarkt. Joaquin en Gerrit voegen toe dat ze dit morgen graag zwart op wit ontvangen. Even later neemt Gerrit het woord en vertelt hij de bewoners dat ze morgen het nieuwe beleidsplan bekend zullen maken. Klinkt goed man, zegt Erik. Hierna klappen de bewoners en laat Mike weten dat hij de financiële situatie best mee vindt vallen. Zijn plan is om te pieken tijdens de kerstmarkt, zodat de bewoners aan het einde van het jaar niet in de min komen te staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *