Timothy en Joaquin willen met een beloningssysteem gaan werken

Timothy en Joaquin willen met een beloningssysteem gaan werken

Timothy, Joaquin en Brenda bespreken samen de financiën. Timothy en Joaquin leggen uit dat ze willen gaan werken met een beloningssysteem en de bewoners niet langer zakgeld zullen krijgen. Per dag moet er tevens vier uur gewerkt worden door de bewoners. Doe je dat niet, dan heb je geen recht op twee procent van de verdiensten van die dag, legt Timothy uit. Timothy en Joaquin willen ook dat alle bewoners op de evenementen gaan werken en dat er niet meer gedronken mag worden als ze aan het werk zijn. De winst van de evenementen zal worden verdeeld tussen de bv en de bewoners. Wat vind jij van dit plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *