Brandon, Brenda en Merel hebben een date geregeld voor Erik en Christel

Brandon, Brenda en Merel hebben een date geregeld voor Erik en Christel

Zojuist hebben Merel, Brandon en Brenda een zogenaamde geïmproviseerde date geregeld voor Christel en Erik. Dit hebben zij gedaan door de twee bewoners in de silo op te sluiten. Ik zei nog zo, geen date in Utopia 2, zegt Christel. Dat ben ik dan spontaan vergeten, zegt Merel. De vrouwelijke bewoonster haalt thee voor het tweetal en wil waxinelichtjes halen voor de sfeer. Ik vind het wel leuk, zegt Erik lachend. Even later zitten de twee alleen als Erik begint te grinniken. Ik denk dat dit mijn schuld is, geeft hij toe. Ik heb gisteren gezegd dat ik je wel leuk vind. Christel lacht. Echt waar? Erik knikt. Ik kan er ook niks aan doen. Zal er iets opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *