Mike opent de vergadering op de 200e dag Utopia 2 en spreekt de bewoners toe

Mike opent de vergadering op de 200e dag Utopia 2 en spreekt de bewoners toe

De bewoners verzamelen zich voor de vergadering en Mike neemt als eerste het woord. Ik kijk op mijn horloge, begint hij. Ik ben 200 dagen geleden hier binnengekomen. De groep juicht en klapt voor Mike en de andere bewoners van het eerste uur. Mike vertelt dat ze met weinig geld zijn begonnen en dat de bewoners allemaal individueel aan de slag zijn gegaan. Moet je kijken wat we hebben gedaan, zegt hij. Zonder überhaupt samen te werken. De mannelijke bewoner is van mening dat er meer samengewerkt kan worden. Daar lijken de andere bewoners het mee eens te zijn.  Na de speech neemt Brandon het woord. Het is vandaag zondag, legt hij uit. Morgen is het maandag. Nieuwe week, nieuwe start. Laten we het anders aanpakken. Laten we het samen doen. Adriaan vertelt wie hij graag op de financiën zou zien en hij legt uit dat de bewoners het zelf onderling uit moeten vechten. Vergeet een ding niet, gaat hij verder. Het geld blijft van Utopia 2. Of je je nou afscheidt of niet. Je kan wel zeggen van: ik vertrouw jou niet of ik vertrouw jou niet. Maar we willen toch het beste voor Utopia 2?  Daar lijken de bewoners het mee eens te zijn. Ze praten verder over de ideale combinatie. Timothy wil vandaag alvast een nieuw financieel beleid maken. Er wordt gewoon netjes bijgehouden wat iedereen doet en hoeveel geld er is om te investeren, legt hij uit. Als jij je hard inzet voor de bv en je verdient goed, dan komt daar gewoon een bedrag voor vrij om vrij te besteden. Alle bewoners geven hun mening over wie de leiding moet krijgen. Uiteindelijk lijkt het merendeel voor de drie musketiers en Brenda te kiezen. Hierbij zal de vrouwelijke bewoonster de rol als financieel adviseur in gaan vullen. Uiteindelijk besluiten de geïnteresseerden voor de financiële taak om op korte termijn bij elkaar te gaan zitten om een goed financieel plan in elkaar te zetten. Op het moment dat dit goedkomt, dan zijn we één bv toch?, vraagt Mike. De bewoners stemmen daarmee in. Hoe zal het nieuwe financiële plan eruitzien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *