Timothy wil misschien de financiën op zich nemen

Timothy, Joaquin en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer Timothy over zijn plek in de groep begint. Er zijn heel veel mensen die wrok hebben richting mij, begint hij. Ze denken dat ik de aanstichter ben van al onze acties en dat jullie geen eigen mening hebben. De mannelijke bewoner is ervan overtuigd dat dit kan veranderen als hij samen met zijn broeders de financiën van de bv gaat doen. We hebben de macht om de groep uit elkaar te trekken, maar ook om iedereen weer bij elkaar te brengen, zegt Timothy. Het is bijna Kerstmis, laten we ze een kans geven. Gerrit knikt, maar hij vraagt zich af of het wel een slimme zet is om weer onderdeel van de bv te worden. Het is wel een mogelijkheid om de macht te krijgen, gaat Timothy verder. Ik denk dat wij de drie reddende engelen van Utopia 2 gaan worden. Gerrit knikt en hij stelt voor om het te opperen tijdens de vergadering. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *