Christel vraagt Mike naar de status van de relatie met Lotus

Christel vraagt Mike naar de status van de relatie met Lotus

Mike en Lotus hebben een romantische date gehad en ze zijn hierna ook intiem geweest met elkaar. Christel wil graag weten wat de relatiestatus van de twee nu is. Onze band is liefdevol en we vertrouwen elkaar, zegt Mike. Dan hoeven we toch niet direct een stempel erop te drukken? De vrouwelijke bewoonster knikt, maar ze vertelt dat het soms wel prettig is om te weten waar je staat. Soms wel ja, naar elkaar, zegt Mike. De mannelijke bewoner legt uit dat het nu in ieder geval gezellig is en dat ze nog niet weten of het opbloeit tot een officiële relatie. Geen haast, zegt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *