Merel huilt tranen van geluk wanneer ze haar bezoek ziet

Merel huilt tranen van geluk wanneer ze haar bezoek ziet

Merel is vandaag al vroeg uit de veren, want ze krijgt vandaag namelijk bezoek van haar familie. Om half negen neemt ze al een kijkje bij de poort, maar daar is nog niemand te zien. Ze doet haar haren en ze poetst nog even snel haar tanden. Als bij de poort staat te wachen, komen ook Brandon, Brenda, Hiske en Christel bij haar staan. Mijn hart zit in mijn keel, zegt Merel. Na een aantal zenuwslopende minuten wachten is het dan eindelijk zover. Als eerste stapt broer Denzel het Utopia 2 terrein op. Merel barst meteen in tranen uit. Ik heb jullie zo gemist, zegt ze en ze omhelst haar familieleden en haar vriendinnen. Als de andere bewoners zich hebben voorgesteld, neemt Merel haar familie mee over het terrein. Tijd om bij te praten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *