Adriaan kan het sneeuwballen gevecht van de drie musketiers niet waarderen

Adriaan kan het sneeuwballen gevecht van de drie musketiers niet waarderen

Vannacht hebben de drie musketiers sneeuwballen gegooid naar elkaar en tegen de huisjes. Adriaan lag toen al te slapen, maar door lawaai is hij wakker geworden. Ze gooien niet een of twee sneeuwballen, want dan had ik erom kunnen lachen, legt Adriaan deze ochtend uit aan Merel. Ze bleven doorgooien. De mannelijke bewoner zegt dat hij uit zijn bed moest om er wat van te zeggen. Ik kies ervoor om te gaan slapen,  legt Adriaan uit. Dan hebben zij toch niet het recht om mij uit mijn slaap te gaan halen? De mannelijke bewoner loopt geïrriteerd weg. Zullen de drie musketiers het nog bijleggen met Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *