Mike en Lotus worden gekidnapt door Timothy en Franny

Mike en Lotus worden gekidnapt door Timothy en Franny

Timothy heeft afgelopen avond iedereen bij elkaar geroepen, behalve Mike en Lotus. Hij heeft samen met Franny geregeld dat de twee een gezellige avond kunnen hebben en willen het tweetal daarom kidnappen naar de iglo. Terwijl de mannen zich focussen op Mike, lopen de vrouwen richting Lotus. Vieze klerelijers zegt Mike terwijl hij wordt opgetild. Wat later wordt het tweetal neergezet in de iglo. Jullie gaan even lekker hier zitten met deze fles champagne zegt Timothy terwijl hij de glazen voor hen inschenkt. Na twintig minuten komen we terug en dan komt er een verrassing. De twee hebben een gezellige avond gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *