Erik praat zijn eerste ruzie in Utopia 2 uit met Timothy

Erik praat zijn eerste ruzie in Utopia 2 uit met Timothy

Timothy en Erik hebben een heftige ruzie gehad omdat Erik had aangegeven drie stemmen op Timothy te willen zetten tijdens de stemmingen. Enkele uren later, besluiten de twee mannen om het uit te praten. Wat moet ik veranderen dat jij de drie stemmen van mij afhaalt? begint Timothy. Erik legt uit dat hij vaak het idee heeft dat Timothy degene is die de plannen van de drie musketiers bedenkt. Timothy schudt zijn hoofd. We bedenken alles met zijn drieën legt hij uit. Daarbij zijn we een aantal weken uit de bv gestapt, omdat wij al zagen dat het schip ging zinken voegt hij eraan toe. Erik knikt en geeft toe dat hij het soms lastig vindt om zich uit te spreken en in een groep te leven. De ruzie had niet gehoeven als ik al eerder naar je was toegekomen zegt hij. Timothy knikt. Hier is het altijd goed om direct je irritaties naar de ander uit te spreken. Dan weet diegene het en is het van je hart. Erik is het met hem eens. Het is allemaal wat zegt hij even later. Mijn eerste Utopiaanse ruzie eindigt hij. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *