Brandon spreekt de groep aan omdat hij vindt dat alles om geld draait

Brandon spreekt de groep aan omdat hij vindt dat alles om geld draait

Brandon alle bewoners bij elkaar geroepen in de silo om hen iets mede te delen.  Hij loopt naar binnen met zijn kist waarna iedereen zijn speech afwacht. Goed dat jullie er allemaal zijn begint hij. Ik ben hier ongeveer een halfjaar geleden binnengekomen met niets minder dan een kist en het enige wat ik mee naar buiten neem is mijn kist. En legt verder uit dat de bewoners enkel nog over geld praten, terwijl dit in zijn ogen niet is waar het om zou moeten draaien. Ik wil met jullie op zoek gaan naar oplossingen, want hoe gaan we ervoor zorgen dat geld niet meer de overhand heeft? Ik schaam me hier kapot voor benadrukt hij.

Goed gesproken reageert Merel. Mike vertelt op zijn beurt dat de kerstmarkt er eigenlijk voor zou moeten zorgen dat ze alle rekeningen kunnen betalen en vanaf nul kunnen beginnen. Volgens hem zouden de bewoners meer moeten samenwerken zodat zaken sneller gerealiseerd kunnen worden. Timothy is het met hem eens en voegt toe dat wanneer iedereen meer zal werken er ook meer geld in het laatje zal komen. Merel vertelt dat ze zich begint te realiseren dat ze de anderen eigenlijk helemaal niet zo goed kent. Het lijkt mij leuk om hier verandering in te brengen, zodat we wellicht elkaars keuzes en opmerkingen beter zullen begrijpen en respecteren gaat ze verder.

Nog wat later wordt besloten om een rondje te doen waarbij iedereen mag aangeven wie hij of zij graag op de financiën zou willen zien zitten. Aangezien de groep er nog niet helemaal uit lijkt te komen, wordt er afgesproken om maandag een definitief besluit te maken. Laat dit asjeblieft de laatste keer zijn dat de groep zo uit elkaar wordt getrokken door geld eindigt Brandon de bijeenkomst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *