Erik dreigt op Timothy te stemmen tijdens de komende stemronde

Erik dreigt op Timothy te stemmen tijdens de komende stemronde

Timothy en Erik zitten in de caravan wanneer de nominaties ter sprake komen. Erik geeft aan dat hij erover na zit te denken zijn stemmen op Timothy te zetten omdat hij naar zijn idee niet veel meehelpt met het bouwen aan de mini samenleving. Deze opmerking schiet bij Timothy echter in het verkeerde keelgat. Ik zorg dat jij naast mij op die bank komt te zitten zegt hij kwaad. Utopia wordt nog steeds gebouwd als jij weg bent benadrukt hij. Hoe zal dit aflopen? Houdt Erik zich aan zijn woord?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *