Shelley en Brenda willen een andere tegenstander voor de bokswedstrijd

Shelley en Brenda willen een andere tegenstander voor de bokswedstrijd

Hiske en Christel zitten in hun huisje wanneer Shelley en Brenda komen binnengelopen. Ik denk dat het een heel leuk idee is als His tegen Chris gaat boksen en ik tegen Brenda begint Shelley het gesprek. Waarom? Omdat ik denk dat iedereen dat heel leuk gaat vinden voegt ze eraan toe. Brenda knikt en laat weten dat ze het wel eerst nog even aan de vrouwelijke bewoners wilde vragen. Van mij mag het zegt Hiske. En legt uit dat ze graag wil boksen en het haar niet zo veel uitmaakt tegen wie. Ook Christel is er wel voor in. Technisch gezien is Hiske beter geeft ze toe. Maar ik wil graag winnen en ga het nog wel leren. Wat vind jij van de nieuwe matches?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *