Lotus vindt het vervelend dat Mike vaag doet over hun relatie en spreekt hem aan

Lotus vindt het vervelend dat Mike vaag doet over hun relatie en spreekt hem aan

Mike en Lotus zijn maatjes van elkaar, maar zoeken elkaar vaak nog even op in bed voor het slapen gaan. De twee hebben meerdere keren bij elkaar geslapen en Lotus lijkt het vervelend te vinden dat Mike vaag doet over de relatie tussen hen. Ze lijkt duidelijkheid te willen en vraagt het daarom op de man af. Ik wil niet dat ik je teleurstel begint Mike. Want zo bedoel ik het niet. Ik zeg niet dat ik het niet wil, ik wil daar wat aan veranderen benadrukt hij.. Lotus geeft daarna aan dat ze wil dat Mike duidelijk is en van te voren aangeeft dat hij alleen wil slapen. Ik wil daar wel aan werken als het jou teleurstelt zegt Mike tegen haar. Lotus geeft aan dat Mike haar al vaak heeft beledigd en dat ze daar nu klaar mee is. Mike lijkt zelf ook niet helemaal te snappen wat hij wil. En geeft aan dat hij het leuk vindt zoals het nu gaat, maar niet kan uitleggen wat zijn verwachtingen zijn. Hoe lang zal Lotus dit pikken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *