Timothy had al die tijd de pinpas in zijn jaszak maar wil niet de schuld op zich nemen

Timothy had al die tijd de pinpas in zijn jaszak maar wil niet de schuld op zich nemen

De bewoners waren de pinpas weer kwijt. De vorige keer was er al veel gedoe rondom de pinpas en veel van de bewoners zijn niet blij met hoe er met het geld om wordt gegaan. Ook is het Utopia 2 terrein niet netjes opgeruimd. Zo geeft Hiske aan bij Brenda dat ze beter moet zoeken in haar eigen spullen omdat ze zelf al op het terrein moet kijken. Maar Timothy blijkt uiteindelijk de pinpas in zijn binnenzak te hebben en geeft aan bij Franny dat ze moet doen alsof ze het pasje heeft gevonden in haar huisje. De twee proberen op deze manier een smoes te verzinnen om niet de schuld op zich te nemen. Zal de rest erin trappen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *