Is iedereen nog blij met de komst van Jessie?

Is iedereen nog blij met de komst van Jessie?

Jessie is gisteren de poorten van Utopia 2 binnengekomen en iedereen leek erg enthousiast over zijn komst. Nu de bewoners een tijdje verder zijn, zijn de meningen over Jessie steeds meer verdeeld. Mike en Lotus treffen elkaar en bespreken hun gevoel over Jessie. Ik krijg een raar onderbuik gevoel, zegt Lotus tegen Mike over Jessie. Mike lijkt hier weinig van te snappen en is juist onwijs blij dat de nieuwkomer er is. Lotus geeft aan dat ze niet goed weet wat ze van hem moet denken, maar Mike lijkt haar om te praten, ik vind het alleen maar fijn dat er iemand bij is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:37

    Lotus heeft gelijk Jessi en Boyd waren net zo erg als de drie musketiers.Vergeten dat er ineens een Rolex voor Jessi was gekocht..Wat een voorbeeld

  2. Bep at 23:52

    Ik als trouwe kijker ja ik ben erg blij.
    Ik zou het zo mooi vinden als Ruud ook terug komt onze dierenvriend.
    Die mis ik ,Johan ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *