Het lijkt erop dat Adriaan niet mee kan eten

Het lijkt erop dat Adriaan niet mee kan eten

De bewoners werken vandaag hard aan de silo en daarom staat er een fijne lunch op hen te wachten in de caravan. Adriaan wil graag gezond eten en wanneer hij in de caravan aankomt, is hij erg teleurgesteld. Hij ziet dat er alleen eten aanwezig is wat hij niet als veganist eet. Ongezond eten is er wel, maar gezond eten niet, zegt Adriaan geïrriteerd in zichzelf. Brenda biedt haar excuses aan richting Adriaan, omdat ze dacht dat Adriaan wel een broodje mee zou eten. Ik eet nooit brood, vervolgt Adriaan zijn verhaal. Zal Adriaan toch nog een broodje eten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *