De tandarts is op bezoek in Utopia 2

De tandarts is op bezoek in Utopia 2

Tussen het harde werken door is het vandaag ook tijd voor een minder leuk momenten. Een aantal bewoners krijgen vandaag bezoek van de tandarts. De eerste bewoner die aan de beurt is, is Brenda. Brenda heeft een gaatje en moet daarom een vulling in haar gebit. Dit moet volgens de tandarts met een verdoving. Brenda lijkt hier niet zo blij mee te zijn, wat een ellende, maar houdt zich groot. Na Brenda is ook Lotus aan de beurt voor de tandarts. Hoe zal zij zijn bezoek vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *