Jessie gaat direct aan de slag met het opknappen van zijn boot

Jessie gaat direct aan de slag met het opknappen van zijn boot

Nieuwkomer Jessie is gisteren binnen gekomen en maakte zijn entree terwijl hij in zijn boot zat. Nu Jessie al eventjes binnen is, komt hij op het idee dat zijn boot een kleurtje zou moeten krijgen. Hij vindt dat de boot er nu wat saai uitziet en wil daarom Christel vragen of zij als kunstenares zijnde de boot kan pimpen. Christel ziet dit wel zitten en ook Jessie is van plan gelijk aan de slag te gaan. Hij begint met een witte laag, zodat Christel hierna de boot op kan knappen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *