Een klacht voor de drie musketiers

Een klacht voor de drie musketiers

Jessie is gisteren Utopia 2 ingekomen als nieuwe bewoner en wil direct doorpakken. Vandaag is hij druk bezig met het beantwoorden van mailtjes, wanneer zijn oog valt op een klacht. Een kijker van het programma heeft de drie musketiers een mailtje gestuurd, aangezien ze haar geld terug zou willen van een overnachting dat zij nooit heeft gekregen. Jessie laat hier geen gras over groeien en spreekt Joaquin hier gelijk op aan. Joaquin legt de situatie uit en geeft aan dat hij de kijker goed snapt. “Het is al van oktober, zegt Jessie duidelijk tegen Joaquin. Joaquin geeft aan dat het opgelost wordt met mevrouw en dit geregeld is. Zullen de drie musketiers naar Jessie luisteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *