Shownieuws is benieuwd hoe de bewoners kerst gaan vieren

Shownieuws is benieuwd hoe de bewoners kerst gaan vieren

De bewoners hebben net hun avondeten op, wanneer Shownieuws de poort binnen komt. Shownieuws is benieuwd hoe de bewoners de kerstdagen gaan beleven en wil dit graag aan de inwoners vragen. Hiske begroet de heren van Shownieuws waarnaar ze beginnen aan het interview. Het intervieuw begint bij Merel, die eerst haar pantertrui aantrekt. Merel vertelt dat ze het heftig vindt kerst te vieren zonder haar familie, maar haar best gaat doen er een mooie kerst van te maken, het is echt heftig. Na Merel is ook Jessie aan de beurt. Shownieuws is benieuwd waarom Jessie vlak voor kerst Utopia 2 ingaat. Soms is het het juiste moment, vertelt Jessie aan Shownieuws. Wat zullen de rest van de bewoners antwoorden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *