Shelley en Franny praten over Jessie

Shelley en Franny praten over Jessie

Jessie is sinds een aantal dagen op het Utopia 2 terrein. Met zijn komst lijkt hij de bewoners een positieve boost te geven. Dit is ook Shelley opgevallen. Hij is hier is nu drie dagen en hij heeft eigenlijk nu al de grip op de groep, zegt de vrouwelijke bewoonster tegen Franny. Dat is toch eigenlijk belachelijk dat dat nu al kan? Franny legt uit dat Jessie echt een doordrammer is. Ik denk dat iedereen wel naar hem luistert, omdat hij ervaring heeft enzo.”Shelley lijkt er niets van te snappen. Apart, zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 16:51

    Shelley snap nooit wat er wordt gezegd of gedaan moet worden ..Ze weet alleen als ze naar bed wilt met Gerrit dan weet ze alles wel heel goed wat er van de verwacht wordt. haha.
    Ze zijn allemaal ban voor Jessie dat vindt ik onwijs goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *