Adriaan en Erik geven hun mening over de vrouwen

Adriaan en Erik geven hun mening over de vrouwen

Adriaan en Erik liggen beide al vroeg in bed. De twee slapen allebei in de caravan en al snel komt het onderwerp Franny naar voren. Erik geeft aan dat hij niet goed weet wat Franny hier eigenlijk doet, ik zie haar ook nooit werken, alleen een dansje instuderen. Ook Adriaan lijkt zich te beseffen dat Franny niet veel werkt. Erik vindt ook dat Merel niet zoveel doet in de minu samenleving,  maar wel iets aan het doen is wat ze leuk vindt, ze is een beetje aan het optutten. Toch hebben de mannen veel goede woorden over richting Merel, het is echt een lief meisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *