Christel vertrouwt de drie musketiers niet en bespreekt dit met Merel

Christel vertrouwt de drie musketiers niet en bespreekt dit met Merel

De drie musketiers hebben de taak gekregen van de bewoners om de financiën  bij te houden. Niet alle bewoners waren het hiermee eens, omdat zij de drie musketiers niet allemaal vertrouwden. Christel is tot een ontdekking gekomen en vertelt dit tegen Merel. Ik was in de Mongoolse tent een paar dagen geleden, en toen deden zij de sokken la open en toen lag er echt een pak met geld, fluistert Christel tegen Merel. Merel geeft aan bij Christel dat ze de heren sowieso niet gelooft en denkt dat er meer geld is gepakt. Dit is volgens Merel de reden om de heren niet op de financiën  te zetten. Ik ga er niks meer mee doe, zegt Merel stellig tegen Christel. Zullen de dames de drie musketiers nog aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *