Boyd vindt dat Ramona ruzie zoekt

Boyd vindt dat Ramona ruzie zoekt

Tijdens de ondernemersvergadering van vandaag liet Ramona weten dat ze het niet zo handig vindt dat Boyd vandaag, een dag voor de markt, gewoon tattoo afspraken heeft staan. Boyd reageerde hier heel fel op en zei dat hij de tattoo afspraken niet nu, maar ook niet in het vervolg, zal afzeggen omdat hij hier veel geld mee verdient. Volgens Boyd heeft Ramona gewoon een bui en zoekt ze ruzie. Ramona niet geloven als Boyd dit zegt, aangezien ze helemaal geen ruzie zoekt. Ze wil alleen aangeven dat ze denkt dat iedere bewoner hard nodig is bij de voorbereidingen van de markt. Na een korte discussie besluiten de twee het erbij te laten zitten. Na de vergadering vraagt Ramona dan ook of Boyd soms chagrijnig is. Je hebt gewoon zelf een bui voegt ze eraan toe. Maar Boyd ontkent dit. Volgens hem is Ramona opzoek naar een probleem en hij heeft daar geen zin in. Ramona kan hier om lachen en rustig legt ze hem haar visie uit en de twee komen tot de conclusie dat niet iedereen afspraken kan plannen op de dag voor de markt, maar zolang alleen Boyd dit doet er geen problemen van zullen komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:05

    Hij zal nooit zijn handen laten wapperen voor de gemeenchap ik heb hem nog niet veel zijn werken ja graffiti dat is leuk maar fysiek zal hij nooi iets doen.ooverleggen met zijn maat hoe we andere kunnen pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *