De ondernemers hebben een vergadering en de planning van de Utopia markt wordt besproken

De ondernemers hebben een vergadering en de planning van de Utopia markt wordt besproken

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken en de ondernemers zijn alweer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. Met name over de markt die morgen gepland staat.

De planning moet namelijk even doorgenomen worden. Jessie en Boyd zijn lekker bezig en draaien een prima omzet. Billy geeft aan dat het ook lekker loopt met haar producten. Ook Romy geeft aan dat het goed gaat met haar lijn. En als de naaimachine terug komt gaat ze meteen weer aan de slag om nieuwe haarbandjes te maken. Ramona merkt op dat het iets minder gaat met haar collectie. Maar is te druk met de voorbereidingen dat de kleding er soms even bij inschiet. April komt er aan en dat betekenend dat koningsdag eraan komt. Nederland kleurt dan oranje maar ook in Utopia zijn ze ermee bezig. Zo komen er oranje shirts binnen en Billy heeft daar leuke ideeën voor. De rest van de bewoners voegen zich vervolgens bij de groep om de planning voor de markt te bespreken. Als de rollen zijn verdeeld komt er onenigheid tussen Ramona en Boyd. Boyd heeft namelijk tattoo afspraken staan vandaag terwijl er volgens Ramona nog genoeg gedaan kan worden. Jessie mengt zich in het gesprek, hoe lang weten we al dat er een markt aan komt vraagt hij. Volgens hem had er genoeg van tevoren gedaan kunnen worden en is het de eigen schuld van de bewoners dat er nu tijdsdruk op staat. Hiermee loopt dit gesprek toch nog rustig af waarna Kevin de leiding weer overneemt en de laatste punten bespreekt. Tijd om flink aan de bak te gaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:59

    Je hoort het de direcdteur zeggen {Jessi} hij zal zijn onderdanen wel vertellen wat ze moeten doen als hij maar kan verkopen en graaien. Romy die de hele dag bezig is met de koeien schilderen van de Candyshop en haar eigen werk .Nu lees ik dat haar naaimachine stuk is dan kan je ook niet veel.Chemay werkt ook de hele dag voor de B.V. maar als het om uitbetalen gaat krijgen ze niet veel omdat de omzet niet is gehaald.Je hebt maar een lichaam en het andere werk moet ook worden betaald en niet Jessi en Boyd die alleen aan zichzelf denken spekken.Ik heb vrijdagavond de uitzending gezien en me dood geergerd.Om Rob zo neer te zetten hij maakt dat er een neiwe vloer voor weinig komt hij moet ook gelegd worden en dan krijg je geen geld want je zit niet op je ….. achter de computer.Bah wat een samenleving.

  2. anneke at 13:34

    Ik vraag me af nu ze oranje shirts willen bewerken mag dat zo maar.
    Heeft dat merk ook geen rechten daar op.
    Ik zal zeggen koop zelf een shirt en maak er zelf wat leuks van.
    Maak die Jessie en Boyd niet rijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *