Heeft Jeroen een oogje op Fay of Demi?

Heeft Jeroen een oogje op Fay of Demi?

De komst van tweeling Demi en Fay heeft een hoop losgemaakt bij de bewoners. Ze hebben voor wat onrust gezorgd. Zo gaf Romy eerder aan onzeker te worden van hun komst en ook Jeroen gedraagt zich anders. Het valt de bewoners namelijk op dat Jeroen van slag is sinds de komst van de tweeling. Het is ook Demi en Fay niet ontgaan dat de hij niet van hun zijde wijkt. Hij is continu in de buurt. En op het moment dat Fay en Jeroen buiten een dolletje met elkaar maken, kijkt Ramona nieuwsgierig toe. Wanneer de tweeling vervolgens wegloopt vraagt Ramona aan Jeroen of hij Fay een beetje ziet zitten. Is het niet eerder andersom vraagt Jeroen zich af. Het zijn wel mooie meiden reageert Ramona. Nou, ik vind ze vooral jong antwoordt Jeroen om er zo maar af te komen. Denk jij dat Jeroen een oogje heeft op Fay of Demi?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. utopiafan at 15:16

    Ik heb geen idee of Jeroen een oogje op 1 van die 2 heeft.
    Ze zijn zeker niet identiek. de ene heeft een smal gezicht en de ander een rondere toet.

  2. Druif at 22:37

    Als ik jeroen zou tegenkomen op straat , liep ik graag 2 straten om ! Ik vind hem eng .
    Weet niet waarom maar hij heeft iets waar ik kippenvel van krijg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *