Victoria komt voor Romy op, ze staat achter haar keuze

Victoria komt voor Romy op, ze staat achter haar keuze

Victoria die morgen Utopia zal verlaten heeft tijdens het centraal haar verantwoordelijkheid van de bar overgedragen aan Romy. Ramona sprak na het centraal met de twee. Ze twijfelt namelijk of Romy deze taak wel moet gaan doen. Ze weet namelijk niet zeker of Romy de verantwoordelijkheid van de bar wel aankan. Een paar uur later besluit Victoria het nogmaals voor Romy op te nemen.

Het doet Romy namelijk pijn dat Ramona weinig vertrouwen in haar heeft. Maar de eerlijkheid van Ramona kan ze wel waarderen. Victoria besluit Romy even apart te nemen en haar gerust te stellen. Ik sta achter mijn keuze en ik wil niet dat mensen mijn visie in twijfel trekken. Je kunt dit aan en ik blijf bij mijn beslissing. Ik ben het niet met Ramona eens en ben niet van plan iets van haar twijfels aan te trekken. Romy besluit hierna nog eens met Ramona te praten. Hey Moon, het is goed hè. Ik snap je twijfels, maar het kwam wel hard bij mij binnen begint ze. Ondertussen luistert Victoria mee en de twee praten het verder uit. Ramona geeft aan dat ze graag eerlijk is tegen haar en Romy overtuigt haar ervan dat het goed zal komen met de bar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *