Ramona twijfelt of Romy wel de juiste persoon is om de bar over te nemen

Ramona twijfelt of Romy wel de juiste persoon is om de bar over te nemen

Na het centraal van vandaag waarin Victoria de verantwoordelijkheden over de bar aan Romy heeft overgedragen, besluit Ramona met hen het gesprek aan te gaan. En laat de twee weten dat ze twijfelt of Romy wel de juiste persoon is om de bar over te nemen. Ik denk dat het slim is om iemand met veel horeca ervaring mee te laten helpen. En oppert als optie Jacco, die voordat hij Utopia inging in de horeca werkte. Romy en Victoria reageren verbaasd, wel vindt Victoria het goed dat Ramona het aangeeft. Maar voegt eraan toe dat ze haar ook gewoon moet vertrouwen. Ik weet zeker dat Romy dit kan en je kunt erop vertrouwen dat ik de juiste keuze maak benadrukt ze. Romy voegt eraan toe dat ze Jacco al om hulp gevraagd heeft om haar te assisteren. Ramona blijft haar twijfels houden en geeft toe dat ze bang is dat het fout af gaat lopen. En dan zullen ze allemaal boos worden. Als iemand het niet eens is met deze keuze, hebben ze vandaag nog om het erover te hebben reageert Victoria stellig. Ik blijf bij mijn beslissing en dat is dat Romy de meest geschikte persoon is om de bar over te nemen. Romy blijft verder rustig maar vindt het wel jammer dat Ramona er zo over denkt. Wel is ze zeker van zichzelf dat ze de juiste is om verantwoordelijke te zijn over de bar. Ben jij het met Ramona eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 11:29

    Ramona denkt ik kan het ook doen , de kleding en het snoep is te weinig . Maar Romy is een hele harde werker heeft ze bewezen ( ondanks huilen en buien jaloezie) maar dat is volgens mij de onzekerheid . Ik denk dat ze er juist sterk en zelfverzekerd van word. Zeker met Jaco, omdat ze niet sterk is in rekenen . Stoer dat ze gelijk initiatief daartoe zelf heeft genomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *