Arjuna komt weer langs om met Ramona aan haar afvalproces te werken

Arjuna komt weer langs om met Ramona aan haar afvalproces te werken

Arjuna is na een aantal maanden niet meer in de mini samenleving te zijn geweest weer in Utopia. Hij komt Ramona wederom helpen met haar afvalproces. Ramona heeft het namelijk de laatste tijd weer moeilijk met afvallen. Daarom heeft hij zijn hulp ingeroepen. Zodra Arjuna het Utopia terrein het betreed wordt hij hartelijk ontvangen. Daarna gaat hij met Ramona aan de slag en dat betekend eerst wegen. Ondanks dat het voor haar gevoel niet zo lekker ging de afgelopen tijd, is ze sinds december toch 5 kilo afgevallen. Na het wegen wordt ook haar vetpercentage opgemeten en ook met dat getal gaat het langzaamaan de goede kant op. Maar met alleen het afvallen is Ramona niet tevreden. Ze wil graag wat doen aan al het overtollige vel dat ze heeft doordat ze zoveel is afgevallen, en vraagt daarvoor advies aan Arjuna. Hij vertelt haar wat er allemaal bij zo’n operatie komt kijken. Haar gewicht zal daarvoor een langere periode stabiel moeten zijn en ze moet stoppen met roken. Maar eerst zal hij haar helpen met op gewicht komen. Dan is het tijd om te sporten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 12:27

    precies stop met beide ook frietje mayo Ramona…. wil ze ook een gratis operatie? kijk eens verder een ander kom daar voor lang op de wachtlijst en hoop op uitgeloot te worden die gaan voor Ramona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *