Victoria verlaat aanstaande vrijdag Utopia

Victoria verlaat aanstaande vrijdag Utopia

Victoria heeft de groep wat te vertellen. Ze legt uit dat ze trots is op alle bundels die ze heeft uitgebracht en haar kinderboek wat af is. Vervolgens bespreek ze al haar hoogtepunten in Utopia en dat zijn er nogal wat. De bouw van de liefdesbrug, de culturele lockdown en haar reis naar Lesbos, allemaal komen ze langs. Maar bovenal ben ik dankbaar voor het feit dat ik in Utopia de stabiele steun en toeverlaat ben voor mijn mede bewoners voegt ze eraan toe. Ik ben blij dat mijn missie alleen maar liefde is overgekomen en iedereen weet waar ze voor staat. Ik ben trots op mijzelf en de sterke vrouw die ik ben geworden. Hoewel ik nog niet op mijn hoogtepunt ben heb ik toch besloten dat aanstaande vrijdag het juiste moment voor mij is om Utopia te verlaten. Terwijl ze dit zegt barsten er een aantal bewoners in huilen uit. Maar voor Victoria staat haar beslissing vast. Haar missie is overgekomen en ze is ervan overtuigd dat de liefde in Utopia voort zal leven, ook zonder haar. Het is tijd jongens voegt ze eraan toe. De bewoner  begrijpen het allemaal maar iedereen is het ermee eens dat het een groot gemis voor Utopia zal zijn. Vrijdag eindigt haar avontuur dus. Maar wie weet staan er zo al twee nieuwe bewoners op het terrein?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 02:01

  Ik vond Victoria vanaf het begin af aan niets en vind haar nog niets.. omdat er geen natuurlijke leider kwam nadat Ivan vertrok begon zij met hervormen en zo kreeg Jessie het stokje in handen.. Zie wat er van gekomen is.
  ben er niet rauwig om.

 2. Aleid at 15:31

  De tranen liepen me over de wangen Victoria is juist de stabiele factor in Utopia en zonder haar zal er geen Utopia zijn
  Vind het heel erg dat ze weggaat

 3. Else at 12:58

  Nou….! dit bericht overvalt me heel erg! Totaal niet zien aan komen. Ik vind het heel erg, juist Victoria, die een stabiele factor is, wijze dingen zegt en doet.
  Nu wordt het allemaal zóveel leger in Utopia zonder haar….en minder de moeite waard om te kijken.
  Echt een groot gemis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *